Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια πραγματικά συγκλονιστική τηλεοπτική συνέντευξη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια πραγματικά συγκλονιστική τηλεοπτική συνέντευξη

Μία συνέντευξη που όλοι πρέπει να δούμε.

Με μία πραγματικά συγκλονιστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Παλιοσπύρου  μιλά για πρώτη φορά τηλεοπτικά για όλα όσα έχει βιώσει από τον Μάιο του 2020, όταν και δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι και η ζωή της άλλαξε για πάντα.

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα μου. Πολλές φορές είχα ρωτήσει τη γιατρό μου τι μου έχει συμβεί πριν δω φωτογραφίες. Όταν είδα τις φωτογραφίες κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μου δώσει να καταλάβω το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς.

Κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να είμαι όπως ήμουν. Δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Κάθε φορά που έπρεπε να κάνω αλλαγές στις γάζες, γυρνούσα το κεφάλι μου για να μην το αντικρίζω. Λίγο πριν βγω, με βοήθησε η γιατρός μου και μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες. Έγινε πολύ σταδιακά κα προσεκτικά. Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να προετοιμαστεί και να το αντιληφθεί. Εμένα μου πήρε πολύ καιρό. “Ο σωματικός πόνος ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται” αυτό μου έχει πει η γιατρός μου.

Όλο αυτό το διάστημα δέχομαι πολλά μηνύματα από τον κόσμο στα social. Συνέχεια με ρωτούσαν για το πώς είναι η υγεία μου, έχω προσπαθήσει να το εξηγήσω, ξέρω όμως ότι ο καθένας μας δεν έχει ιατρικές γνώσεις δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ότι έχω εγκαύματα που μου τα καθάρισαν… Προσπάθησα να εξηγήσω το εύρος της ζημιάς με τη φωτογραφία που ανέβασα, να τους δώσω να καταλάβουν πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία της αποκατάστασης.

Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θυμάμαι είναι όταν ερχόταν η ώρα να μου πάρουν αίμα, επειδή δεν έχω φλέβες στα χέρια γιατί είναι καμένα, ήταν αυτό που φοβόμουν περισσότερο. Ζητούσα πάντα η γιατρός μου να είναι εκεί. Αυτό ήταν κάτι που ακόμα με τρομάζει.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι θα είμαι εκεί σε κάθε δικάσιμο, θα ήθελα να είναι εκεί, λυπάμαι που δεν βρίσκει το θάρρος για να αναλάβει τις ευθύνες της. Με αυτή τη συμπεριφορά μόνο τη θέση της επιβαρύνει. Αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι είναι αμετανόητη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ