«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική έρχονται πολύ κοντά και η Καλλιόπη θα φθάσει στα άκρα για να τους χωρίσει…

«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική έρχονται πολύ κοντά και η Καλλιόπη θα φθάσει στα άκρα για να τους χωρίσει…

Παράλληλα, η Αργυρώ ζητεί από τον Αστέρη να χωρίσουν και αυτός χάνει τελείως τον έλεγχο

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv O’ clock και τη Σοφία Τσίρκα μετά τον θάνατο του Στεφανή ο Μαθιός θα βρει την ευκαιρία να πλησιάσει την Βασιλική και τον γιο της, τον Νικηφόρο προσπαθώντας να τους προστατεύσει και συμπαραστέκεται στο νεαρό αγόρι σαν πατέρας.

Αφορμή για να έρθουν ακόμα πιο κοντά Μαθιός και Βασιλική θα σταθεί ο ξυλοδαρμός του Νικηφόρου. Ωστόσο, η Καλλιόπη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτή τη σχέση και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να τους χωρίσει… Ο Μαθιός όμως, για πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθει και πάλι γεμάτος. Βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν, γεμάτοι ένταση, το πρώτο τους φιλί.

Στην άλλη πλευρά η Αργυρώ προσπαθεί να ξεκόψει από τον Αστέρη κάτι που όμως δεν καταφέρνει. Ανακαλύπτει ωστόσο, ένα τρομακτικό πρόσωπο του νεαρού που την προβληματίζει. Λίγες ημέρες μετά, και ενώ έχον ακόμη ένα κρυφό ραντεβού, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από τους γονείς της Στέλλας που θα τους δουν να φιλιούνται που όμως θα αποφασίσουν να μην πουν τίποτα στην κόρη τους.

Στα επόμενα επεισόδια, ενώ ο Αστέρης δέχεται τις πιέσεις της μητέρας του για τη Στέλλα, η Αργυρώ θα του ζητήσει να χωρίσουν προκειμένου να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει. Η εξέλιξη αυτή θα κάνει τον Αστέρη να χάσει τελείως τον έλεγχο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ