Απαράδεκτες δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου: «Δεν είστε όλες θύματα, απέξω είστε κούκλες και από μέσα…»

Απαράδεκτες δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου: «Δεν είστε όλες θύματα, απέξω είστε κούκλες και από μέσα…»

«Να τον πιάσει η αστυνομία», φώναξε έκπληκτη η Φαίη Σκορδά.

Δηλώσεις που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους έκανε ο θείος του γυναικοκτόνου και αυτόχειρα στη Ρόδο, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή μιας 30χρονης κοπέλας. Απόψεις που προκάλεσαν την αντίδραση τόσο των παρουσιαστών με τη Φαίη Σκορδά να ζητά την παρέμβαση της αστυνομίας αλλά και στο διαδίκτυολ

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε: «Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια.

Για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα. Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Ακολούθησε η έκρηξη από την Φαίη Σκορδά που αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα άκουσε. «Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», είπε έξαλλη, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ