Η δημοσιογράφος, Αριάδνη Γερασιμίδου αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ»

Η δημοσιογράφος, Αριάδνη Γερασιμίδου αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ»

Η λάθος διάγνωση και η προτροπή «Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…».

Η νεαρή δημοσιογράφος, με πολυετή εμπειρία στο ρεπορτάζ στο χώρο του αυτοκινήτου, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει μέσω ενός βίντεο ότι εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, που είχε στο παχύ έντερο. Πρόσφατα, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει, ενώ αποκάλυψε πως αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση και καθυστέρησε επτά μήνες  να αντιμετωπίσει την ασθένεια με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μετανάστασεις.  Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…».

Δείτε την εξομολόγηση της στο συγκλονιστικό βίντεο

ΚΛΕΙΣΙΜΟ