Μπράβο της: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε το ρεπορτάζ για τον Λιγνάδη στον αέρα!

Μπράβο της: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε το ρεπορτάζ για τον Λιγνάδη στον αέρα!

Δεν επέτρεψε στους συνεργάτες της να το παρουσιάσουν καν.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας αρκετές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα της θεατρικής παράστασης που ανέβηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και κρατείται ο σκηνοθέτης για  το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Την Τρίτη οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου είχαν επιλέξει να είναι ένα από τα θέματα που θα σχολιαστούν στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», ωστόσο, η παρουσιάστρια, όταν άκουσε τον Γιάννη Πουλόπουλο να προλογίζει το θέμα τον διέκοψε, ενώ άφησε και αιχμές για την παραγωγή λέγοντας ότι θα το συζητήσουν μετά εκτός άερα.

«Όχι, όχι, δε θα το παίξουμε. Γιατί να το παίξουμε; Δε μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται όχι για να κάνουν θεατρικές παραστάσεις. Όχι, δε καταλαβαίνω, για ποιο λόγο να παίξουμε ένα τέτοιο θέμα; Δε μας αφορά αν παίζει παντού και για ποιο λόγο να δείξουμε τον κύριο Λιγνάδη που έκανε θεατρική παράσταση; Ο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή είναι μέσα για συγκεκριμένα πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα. Πάμε, αλλάζουμε θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ