«Σασμός» spoiler: Βασική ηρωίδα πέφτει νεκρή με σκληρό τρόπο

«Σασμός» spoiler: Βασική ηρωίδα πέφτει νεκρή με σκληρό τρόπο

Ένας νέος αναπάντεχος θάνατος.

Η «Σασμός» στον Alpha είναι φέτος η σειρά που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τους τηλεθεατές.  Το σενάριο του έχει συνεχείς ανατροπές, με τον θάνατο να καραδοκεί ακόμα και για τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Ένας ακόμα αναμένεται να συμβεί στο μέλλον και θα φέρει μεγάλη θλίψη στους τηλεθεατές. Πρόκειται για το θάνατο της Βασιλικής, η οποία θα έρθει με σκληρό τρόπο, όπως αποκάλυψε ο γιος της της στη σειρά ο «Νικηφόρος».

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη «7 ΜΕΡΕΣ TV» και την Μαρία Ανδρέου και ήταν αποκαλυπτικός.

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο.

Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία.

Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ