Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την υποστήριξη»

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την υποστήριξη»

Μετά από μεγάλη προσπάθεια τα  κατάφερε.

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τις τοποθετήσεις της για εκάστοτε κοινωνικά θέματα έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με βαθειά ενσυναίσθηση και πολλές φορές δίνει τις συμβουλές της μέσα από προσωπικές εμπειρίες.

Συχνά απευθυνόταν στις γυναίκες που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, αναφερόμενη στις δικές τις αποτυχημένες προσπάθειες, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν έχανε την πίστη της.

Και δικαιώθηκε. Με νέα της ανάρτηση ανακοίνωσε στους ακολούθους της ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την στήριξή τους. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι.

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ