Καθηλωτική σκηνή στον «Σασμό»: Η Μαρίνα σώζει από θάνατο την Καλλιόπη

Καθηλωτική σκηνή στον «Σασμό»: Η Μαρίνα σώζει από θάνατο την Καλλιόπη

Μία πολύ δυνατή σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» θα είναι καταιγιστικές τις επόμενες ημέρες. Μυστικά ξεθάβονται και γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, στα αμέσως επόμενα επεισόδια ο Πετρής μαθαίνει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη και η αντίδρασή του είναι άσχημη.

Δεν μπορεί να δεχθεί ότι η αδερφή του ερωτεύτηκε τον γιο του φονιά του πατέρα τους και έρχονται σε μεγάλη ρήξη με την Αργυρώ να φεύγει από το σπίτι.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε στην οικογένεια Σταματάκη. Η Καλλιόπη βλέπει τον Μαθιό με την Βασιλική και αρχίζει πλέον να υποψιάζεται ότι ο φονιάς του Στεφανή μπορεί να μην ο γιος του Βρουλάκη αλλά το δικό της παιδί. Βιώνοντας αυτή την κατάσταση παραμελεί τον εαυτό της και η υγείας της κλονίζεται.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», η Καλλιόπη πέφτει στη μέση του δρόμου σε πολύ άσχημη κατάσταση και εκείνη την ώρα περνά η Μαρίνα, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα, αν θα πρέπει να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ή όχι.

Τελικά νικά η ανθρώπινη πλευρά της, την βοηθά και οι δύο γυναίκες έρχονται για πρώτη φορά κοντά. Ανταλλάσουν λίγες και κοφτές κουβέντες, ενώ είναι διάχυτη η αμηχανία. Μία από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς έρχεται σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ