Χαλάνδρι: Η 12χρονη «αφόπλισε» τη μητέρα της– «Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;»

Χαλάνδρι: Η 12χρονη «αφόπλισε» τη μητέρα της– «Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;»

Αδιανόητα πράγματα έζησε η αθώα ψυχούλα.

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν με η  49χρονη εικαστικός πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. Μάλιστα το κορίτσι φέρεται να έχει παίξει κομβικό ρόλο στο συμβάν, καθώς ήταν εκείνη, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κατάφερε να «αφοπλίσει» τη μητέρα της, ώστε να μη δώσει τη χαριστική βολή στον πατέρα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, όταν η μητέρα έβγαλε το όπλο, το παιδί άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Αφού πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές και ενώ το παιδί την παρακαλούσε να σταματήσει, προσπαθώντας να την ηρεμήσει χωρίς αποτέλεσμα, κάποια στιγμή την έσπρωξε, η 49χρονη παράτησε και έτσι της έπεσε το όπλο από τα χέρια.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα πιστεύουν, ότι ενδέχεται η εικαστικός να είχε δώσει τη χαριστική βολή αν δεν επενέβαινε το κορίτσι.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, το κορίτσι φέρεται να είπε «Σταμάτα σε παρακαλώ. Μην το κάνεις αυτό. Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ