Οργισμένη η Νικολούλη απαντά στον Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Οργισμένη η Νικολούλη απαντά στον Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»

Η δημοσιογράφος «έστειλε» μήνυμα στον γυναικοκτόνο.

Τις τελευταίες μέρες είχε επανέλθει στη δημοσιότητα το θέμα της γυναικοκτονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά λόγω και των δηλώσεων –διάψευση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους. Η Αγγελική Νικολούλη που μέσα από την εκπομπή της είχε αναφερθεί στην εξωσυζυγική σχέση του γυναικοκτόνου του «έστειλε» μήνυμα για αυτές τις δηλώσεις.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», ανέφερε αρχικά  ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

Τότε η δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και έστειλε την απάντησή της λέγοντας:

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ .

Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

Δείτε το βίντεο από το 3:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ