Βόλος: Τα πρώτα λόγια του δικηγόρου που υπερασπιζόταν εν αγνοία του τον δολοφόνο της μάνας του

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του δικηγόρου που υπερασπιζόταν εν αγνοία του τον δολοφόνο της μάνας του

Περίεργα παιχνίδια της μοίρας.

Δικαίωση και ανακούφιση για τον δικηγόρο που υπερασπιζόταν εν αγνοία του τον δολοφόνο της μάνας του. Ο Γιάννης Μηλίνης προσπαθούσε να βρει ελαφρυντικά για τη δολοφονία της νονάς του 39χρονου από τον ίδιο, όμως το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία του αποκάλυψε ότι  ο εντολέας του,  είναι και ο δολοφόνος της μητέρας του, που είχε δολοφονηθεί τον Αύγουστο του 2009 και παρέμενε ανεξιχνίαστη μέχρι και χθες.

Ο άγνωστος για 12 ολόκληρα χρόνια δολοφόνος, είχε καθίσει τότε μαζί με την άτυχη γυναίκα στην κουζίνα και έφαγε παγωτό, πριν πιάσει το μαχαίρι και την κατακρεουργήσει με 20 μαχαιριές.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποπτεύονται το 39χρονο, όταν τους αποκάλυψε ο δικηγόρος, ότι το διαμέρισμα της δολοφονημένης μητέρας του, ήταν ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα που ζούσαν οι παππούδες του κατηγορούμενου.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, είχαν ήδη από τότε, από το 2009, το γενετικό υλικό ενός άγνωστου άνδρα, πιθανότατα του δολοφόνου. Το DNA του, είχε βρεθεί στα νύχια της μητέρας του δικηγόρου, η οποία πάλεψε για τη ζωή της. Οι αστυνομικοί είχαν τώρα και το γενετικό υλικό του βασικού υπόπτου, του 39χρονου. Η συγκριτική εξέταση που έγινε χθες το βράδυ έδειξε πλήρη ταύτιση. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της νονάς του, ήταν το ίδιο πρόσωπο με τον δολοφόνο της μητέρας του δικηγόρου.

Μιλώντας στο taxydromos, ο Γ. Μηλίνης ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου, Νίκης Μηλίνη, τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ