«Σασμός»: Το μοιραίο λάθος του Μαθιού που τον «προδίδει» στην αστυνομία

«Σασμός»: Το μοιραίο λάθος του Μαθιού που τον «προδίδει» στην αστυνομία

Ο Αντώνης και η Ντίνα είναι ένα βήμα πριν την διαλεύκανση του φόνου του Στεφανή.

Οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές πολλές. Βασικοί ήρωες χάνουν τη ζωή τους και μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του σίριαλ, αν και παράνομο, είναι αυτό ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική. Μια αγάπη που άντεξε στο χρόνο, ενώ ο ένας από τους δύο δεν δίστασε να φτάσει στον φόνο του ξαδέλφου του, όταν είδε ότι η αγαπημένη του δεν περνούσε καλά.

Ωστόσο, αυτή η αγάπη θα σταθεί μοιραία. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή, ενώ πλέον εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Άλλωστε, πρόσφατα κάλεσαν τον Μαθιό στο αστυνομικό τμήμα για να τον ρωτήσουν αν είχε καταλάβει κάτι για την Βασιλική και αν έχει εραστή. Μια εξέλιξη που ο γιος της Καλλιόπης αγνόησε και δεν υπολόγισε ότι η αγαπημένη του μπορεί να παρακολουθείτε.

Έτσι ζει τον έρωτα του με την Βασιλική, αλλά μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση και η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά.

Πλέον απομένει το αποδεικτικό στοιχείο, το όπλο, το οποίο, όμως, έχει βρει πρώτη η Καλλιόπη και έτσι επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ