Η συγκλονιστική ανάρτηση νοσηλεύτρια που μάχεται με τον κορωνοϊό -«Εδώ Γεννηματάς, διψάω, φοβάμαι μαμά…»

Η συγκλονιστική ανάρτηση νοσηλεύτρια που μάχεται με τον κορωνοϊό -«Εδώ Γεννηματάς, διψάω, φοβάμαι μαμά…»

Ένα μήνυμα που έγινε viral.

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση μια νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο « Γιώργιος Γεννηματάς», που μόλις έχει τελειώσει την βάρδιά της από μια ακόμη δύσκολη μάχη με τον κορωνοιό, περιγράφει την κατάσταση που βιώνει με τους ασθενείς και στέλνει το δικό της μήνυμα κυρίως στους ανεμβολίαστους.

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος; Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. 4 ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε. Ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στην κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει.

Αλήθεια; Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες; Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ