«Φως στο Τούνελ»: Βρέθηκε η αγνοούμενη μητέρα από την Κω- Ζούσε σαν άστεγη στην Αθήνα (vid)

«Φως στο Τούνελ»: Βρέθηκε η αγνοούμενη μητέρα από την Κω- Ζούσε σαν άστεγη στην Αθήνα (vid)

Η Διονυσία Καραγεωργίου 43 χρόνων, βρέθηκε ταλαιπωρημένη να κοιμάται στο χώρο του μετρό στον σταθμό Ομόνοιας.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την βοήθεια της αστυνομίας, την πλησίασε με διακριτικότητα. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειές τους, που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Τηλεθεατές ευαισθητοποιημένοι από την περιπέτεια της Διονυσίας, έστειλαν μες στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που της έμοιαζε. Το «Τούνελ» τις προώθησε στην αδελφή της, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

«Μας κάνατε το καλύτερο δώρο. Φοβόμασταν για τη ζωή της και χάρη σ’ εσάς τη βρήκαμε ζωντανή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη.

Τα ίχνη της μητέρας είχαν χαθεί από την Κω στα τέλη Ιουνίου. Νησιώτισσα που συνταξίδεψε μαζί της από την Κω στον Πειραιά, ενημέρωσε την εκπομπή και η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώθηκε στην περιοχή της Αθήνας. Μία εβδομάδα μετά, η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Το χρονικό

Η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού αγνοούνταν από τα τέλη Ιουνίου από την Κω, όπου έμενε. Την 1η Ιουλίου η μητέρα της Σούλας, όπως την φώναζαν, δήλωσε την εξαφάνισή της. Καθημερινά την επισκεπτόταν και όταν δεν εμφανίστηκε, εκείνη ανήσυχη πήγε σπίτι της κόρης της να δει τι συμβαίνει.

Βρήκε την αστυνομική της ταυτότητα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Κάλυμνο, το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και το τελευταίο στίγμα του ήταν από την περιοχή της Αθήνας.

Πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» επιβεβαίωσε πως η αγνοούμενη ταξίδεψε στα τέλη Ιουνίου με καράβι από την Κω, στον Πειραιά. Από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το τελευταίο διάστημα η Διονυσία ήταν άνεργη, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, κάτι που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά και γινόταν εσωστρεφής.

Ένα μήνα πριν την εξαφάνιση, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι συνομιλούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιον άνδρα από την Αθήνα, με το όνομα «Δημήτρης». Σύμφωνα με τη μητέρα της, εκείνος την προέτρεπε να ταξιδέψει για να τον συναντήσει. Στην εκπομπή έφτασαν πληροφορίες για μία κοπέλα που της έμοιαζε και η ομάδα εξωτερικών ερευνών κινήθηκε σε διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αδελφή και η μητέρα της αγνοούμενης γυναίκας, εμφανώς αναστατωμένες μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί.

Περιγράφουν τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της. “Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα-νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει», είχε πει η μητέρα της συγκινημένη.

Πηγή: anikolouli.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ