Με τι καιρό θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

Με τι καιρό θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

Μια πρώτη εκτίμηση.

Σε γιορτινούς ρυθμούς έχουμε ήδη αρχίσει να κινούμαστε, ενώ έχουμε αρχίσει να καταστρώνουμε σχέδια για το πώς θα περάσουμε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων. Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας και έτσι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτησή του στο facebook, έκανε μια πρώτη εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία ο καιρός θα είναι ήπιος, χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα.

«ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Με τα προγνωστικά δεδομένα να θέλουν να συνεχίζεται η “παρέλαση” των κακοκαιριών μέχρι και τις 15 με 20 του μήνα περίπου, θα πρέπει λογικά να οδηγηθούμε σε μια εκτόνωση αυτής της μεσημβρινής ροής. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ένας αντικυκλώνας – ατμοσφαιρικό βουνό να αναπτυχθεί κοντά στη γειτονιά μας. Αυτό θα οδηγήσει πολύ πιθανόν σε έναν ήπιο καιρό που θα συνοδευτεί από ήπιο πεδίο ανέμων και άνοδο της Θερμοκρασίας. Από την άλλη καθώς θα οδηγούμαστε στην αλλαγή του χρόνου και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους ίσως η όλη αυτή εξέλιξη οδηγήσει με τη σειρά της σε ξηρό κρύο καιρό που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα πέσει, ο βοριάς θα πάρει το πάνω χέρι αλλά από βροχές – χιόνια λίγα γενικά πράγματα.

Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!!!

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου!», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ