Απίστευτο: Έκλεψαν από νικητή του τζόκερ το τυχερό δελτίο στην Καβάλα- Είναι γνωστοί του

Απίστευτο: Έκλεψαν από νικητή του τζόκερ το τυχερό δελτίο στην Καβάλα- Είναι γνωστοί του

Τώρα δεν μπορεί αν εισπράξει κανένας τα λεφτά, που ήταν 252.000 ευρώ.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλεται στην Καβάλα από τον ένα από τους τρεις νικητές της κλήρωσης του Τζόκερ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, καθώς δεν μπορεί να εισπράξει τα κέρδη του, αφού γνωστοί του έκλεψαν το τυχερό δελτίο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega, ο άτυχος μέσα στην …τύχη του, Μάκης Ιορδανόπουλος είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές σημείο, και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κάνει φτερά.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, καθώς ο ίδιος ο νικητής ήταν σε σοκ και δεν μπορούσε να μιλήσει, γνωστοί συγχωριανοί του νικητή πήραν τον κ. Ιορδανόπουλο, τον έπεισαν να πάει μαζί τους για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός και όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι του, δεν βρήκε το δελτίο πουθενά.

Μάλιστα, είναι αποδεδειγμένο ότι ο κ. Ιορδανόπουλος είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί, αφού πήγε με το δελτίο στον γνωστό του προπατζή, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τα κεντρικά, ενώ έδωσε και τα στοιχεία του. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν μπορεί ούτε ο νικητής να εισπράξει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ