Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας και χιόνια από αύριο- Πέφτει πολύ η θερμοκαρασία

Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας και χιόνια από αύριο- Πέφτει πολύ η θερμοκαρασία

Νέα επιδείνωση.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλεάρχο Μαρουσάκη και όσα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει από αύριο,Τρίτη τη χώρα κυρίως την ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο, ενώ θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Αττικής.

Η ανάρτησή του:

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά (πρώτος χάρτης).

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφανισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).

Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες (δεύτερος χάρτης).

Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!, αναφέρει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ