«Σασμός»: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει τη φρικιαστική αλήθεια!

«Σασμός»: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει τη φρικιαστική αλήθεια!

Μία εξέλιξη που θα την κάνει να αρχίσει να χάνει τα λογικά της.

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα αμέσως επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Την Δευτέρα είδαμε τη γιαγιά Ειρήνη να επισκέπτεται το γιατρό και να του ζητά να της αλλάξει φάρμακα γιατί βλέπει περίεργα όνειρα που την στοιχειώνουν.

Μάλιστα, ένα παλιό γράμμα που ανοίγει κάνει τους εφιάλτες της αβάσταχτους και η γιαγιά δείχνει να χάνει το μυαλό της. Τι έγραφε, όμως, αυτό το γράμμα που την αναστάτωσε τόσο.

Μέχρι τώρα ξέρουμε πως οι μοναδικοί που γνωρίζουν για τη σχέση της Ανθούλας και του γιου της του Μάρκου, είναι η ίδια, η Καλλιόπη και ο παππάς. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν γνωρίζει ότι από αυτόν τον έρωτα προέκυψε άλλο ένα εγγόνι της.

Ένα παλιό γράμμα που θα ανοιχτεί παρουσία του παππά θα την οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Άγγελος είναι εγγονός της. Μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει και θα την κάνει να αρχίσει να χάνει τα μυαλά της, χωρίς, να μπορεί να ζητήσει βοήθεια, αφού θα πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια.

Όταν προσπαθεί να κλείσει τα μάτια της, ο γιος της, ο Μάρκος, εμφανίζεται μπροστά της και μοιάζει κάτι να της ζητά. Το παρελθόν έχει ξυπνήσει για τα καλά και η ίδια νιώθει να βουλιάζει μέσα του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ