Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Πρωτοπαλίκαρο Ρώσου αρχιμαφιόζου ο συλληφθείς! Είχε τραυματίσει 12χρονο κορίτσι!

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Πρωτοπαλίκαρο Ρώσου αρχιμαφιόζου ο συλληφθείς! Είχε τραυματίσει 12χρονο κορίτσι!

Ένας από τους πλέον επικίνδυνους Ρώσους κακοποιούς, είναι ο ένας από τους συλληφθέντες και δράστες της κινηματογραφικής ληστείας και καταδίωξης στην οδό Μουσών στο Π. Φάληρο, το πρωί της Δευτέρας, 03.04.2017.

Μέσα – έξω στις φυλακές ο επικίνδυνος Ρώσος κακοποιός
Πρόκειται για των 40χρονο Ιγκόρ Ρ… ο οποίος μάλιστα κατά το πρόσφατο παρελθόν ήταν πρωτοπαλίκαρο Ρώσου Αρχιμαφιόζου που είχε πραγματοποιήσει εκατοντάδες ληστείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο 40χρονος φέρεται να είχε αποφυλακιστεί τον Αύγουστο του 2015 με το Νόμο Παρασκευόπουλου, αφού πρώτα εξέτισε ποινή φυλάκισης, κατηγορούμενος για δεκάδες ληστείες σε ΔΕΚΟ και χρηματαποστολές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρώσος κακοποιός είχε συλληφθεί το 2004 κατηγορούμενος για ληστείες και κλοπές και καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη. Τον αμέσως επόμενο χρόνο παραβιάζει πενθήμερη άδεια και κηρύσσεται δραπέτης.

Το 2008 αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκουν αποτυπώματά του και γενετικό του υλικό σε 14 ληστείες που είχαν σημειωθεί σε ΔΕΚΟ και χρηματαποστολές, ενώ το 2009 τα αποτυπώματά του και η παρουσία του ταυτοποιούνται από την Αστυνομική έρευνα σε 21 ληστείες Τραπεζών.

Μία από αυτές, έγινε το 2009 σε υποκατάστημα της Eurobank στην Καλλιθέα, όπου κατά την διαφυγή του προσπάθησε ένας ένοπλος ιδιωτικός υπάλληλος ασφάλειας να τον σταματήσει, και ο Ρώσος είχε πυροβολήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 12χρονο κορίτσι που περνούσε τυχαία έξω από την τράπεζα, αλλά και ένας ακόμη περαστικός.

Στης 27/07/2011 το ίδιο πρόσωπο, μαζί με συνεργούς του, εισβάλει στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Κερατσίνι και με την απειλή καλάσνικοφ αρπάζουν το ποσό των 200.000 ευρώ.

Εντοπίζονται από αστυνομικούς και έπειτα από καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών, “ταμπουρώνονται” σε σπίτι συνεργού τους στα δυτικά προάστια. Έπειτα από στρατιωτικού τύπου επέμβαση της ΕΚΑΜ, ο Ρώσος κακοποιός συλλαμβάνεται και οδηγείται στην Δικαιοσύνη όπου και καταδικάζεται για ληστείες και κλοπές.

Όμως τον Αύγουστο του 2015 κάνοντας χρίση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου, αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους. Ο ληστής που έπεσε νεκρός στην προσπάθειά του να διαφύγει την σύλληψη πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, είναι Μολδαβός και επίσης σεσημασμένος, καθώς το 2006 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εγκληματική οργάνωση. Αποφυλακίστηκε το 2015 με περιοριστικούς όρους.
Όσον αφορά στο δεύτερο συλληφθέντα της ληστείας του Π. Φαλήρου, πρόκειται για 35χρονο Αρμένιο, επίσης σεσημασμένο, για ληστείες και κλοπές.
Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ