«Η γη της ελιάς»: Μεγάλη ανατροπή από μια απρόβλεπτη κίνηση της Χάιδως!

«Η γη της ελιάς»:  Μεγάλη ανατροπή από μια απρόβλεπτη κίνηση της Χάιδως!

Μία απρόβλεπτη κίνηση της πρωταγωνίστριας.

Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε στα προσεχή επεισόδια στη «Γη της ελιάς» σύμφωνα με το περιοδικό “MyTV”. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Φίλιππος και η Βασιλική αποφάσισαν να παντρευτούν για χάρη του μωρού τους μυστικά και μακριά από τους δικούς τους και ειδικά της Βασιλικής που είναι πυρ και μανία μαζί της.

Το νεαρό ζευγάρι θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο που κανείς δεν περιμένει, τη Χάιδω. Και όμως, η άτεγκτη και αυστηρή  μητέρα του θα μάθει από τον Λυκούργο ότι ο γιος της θα γίνει πατέρας από την κόρη του μέχρι πρότινος ορκισμένου εχθρού της, Στάθη Καπερνάρου.

Ο Φίλιππος θα ομολογήσει στον Λυκούργο τι του συμβαίνει και εκείνος θα ενημερώσει τη Χάιδω, η οποία όμως θα έχει μια πολύ διαφορετική στάση από την αναμενόμενη. Θα συναντηθεί με τον γιο της και θα του δώσει την ευχή της. Μάλιστα θα πάει μαζί του στην Αθήνα για να οργανώσουν τον γάμο που όμως θα παραμείνει κρυφός.

Θα είναι μάλιστα κουμπάρα μαζί με τον Λυκούργο. Το ζευγάρι θα κάνει πολιτικό γάμο και καλεσμένη θα είναι και η Μαργαρίτα που έχει στηρίξει τον Φίλιππο. Η Χάιδω ελπίζει ότι αυτό το μωρό και ο γάμος είναι η κατάλληλη ευκαιρία για την πολυπόθητη «σιάξη» με τους Καπερνάρους.

Μάλιστα μια αιμορραγία της Βασιλικής μετά τον γάμο θα τρομάξει το ζευγάρι αλλά η Χάιδω θα είναι εκεί σαν να ήταν η μητέρα της. Όμως ο Στάθης μάλλον δεν θα είναι τόσο συγκαταβατικός. Μαθαίνει από την Άννα ότι η κόρη του παντρεύεται κρυφά και θα κινήσει γη και ουρανό για να τη βρει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ