«Σασμός» Spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασική ηρωίδα- Θα κόψει τις φλέβες της

«Σασμός» Spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασική ηρωίδα- Θα κόψει τις φλέβες της

Θα καταφέρει να μείνει ζωντανή;

Οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό και μέσα στον επόμενο μήνα οι τηλεθεατές θα γίνουν μάρτυρες συγκλονιστικών ανατροπών.

Όπως έχουμε ήδη δει ο Πέτρος Βρουλάκης μαθαίνει για το αμαρτωλό παρελθόν της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του και όταν το επιβεβαιώνει τον ακυρώνει. Τότε η Θεοδώρα βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί να τον προσεγγίσει ξανά αλλά βρίσκει «τοίχο».

Μάλιστα, ο Πετρής μετά από λίγο καιρό θα τα ξαναβρεί με τη Σεμίνα και η Θεοδώρα φουντωμένη από θυμό και μίσος τον καταδίδει στην αστυνομία λέγοντας ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Αυτή η νέα τροπή θα αποκαλύψει και το ψέμα με το άλλοθι που είχε δώσει η Αργυρώ στον αδερφό της, ενώ μία σύγκρουση μεταξύ Πέτρου και Αστέρη για τη δολοφονία, οδηγεί στον θάνατο του πρώτου (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεόραση» η Αργυρώ νιώθοντας τύψεις γι αυτό το φονικό και τον άδικο χαμό του αδερφού της θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Θα την εντοπίσει η μητέρα της σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Μαρίνα θα φρικάρει. Έχει χάσει ήδη ένα παιδί, δε μπορεί να χάσει και το άλλο, μέσα σε λίγη στιγμή! Θα τρέξει στο νοσοκομείο, θα ουρλιάξει για βοήθεια…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ