«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Το άγνωστο παρελθόν της Αντιγόνης και ο πραγματικός λόγος που θέλει να εκδικηθεί Μυρσίνη- Δούκα

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Το άγνωστο παρελθόν της Αντιγόνης και ο πραγματικός λόγος που θέλει να εκδικηθεί Μυρσίνη- Δούκα

Δεν την έφερε ο έρωτας στο πλευρό του Δούκα αλλά η εκδίκηση…

Κι όμως, η Αντιγόνη κρύβει τρομερά μυστικά από το παρελθόν της, στις Άγριες Μέλισσες. Η εμφάνισή της στη σειρά δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο έρωτάς της με τον Δούκα δεν ξεκίνησε με αφορμή το ειδύλλιο που είχε η μητέρα της με τον πατέρα του παλαιότερα. Η Αντιγόνη έκανε τα πάντα για να ξεκινήσει αυτή η σχέση, έχοντας έναν μεγάλο στόχο.

Με την Μυρσίνη ήταν φίλες από παλιά. Μεγάλωσαν από μικρές δίπλα – δίπλα, το δέσιμο αυτό να είναι μεγάλο και ισχυρό. Μια αλήθεια, όμως, τσάκισε τα φτερά της Αντιγόνης και την έκανε να μισήσει την καλύτερή της φίλη.

Οι οικογένεια της Μυρσίνης σκόρπισε τον τρόμο. Στάθηκε η αιτία για να πεθάνει ο πατέρας της Αντιγόνης, για να στραφεί η μητέρα της στους Σεβαστούς, με σκοπό να σωθεί. Λίγο πριν η μητέρα της πεθάνει, εκμυστηρεύτηκε στην κόρη της όλη την αλήθεια.

Το παρελθόν της οικογένειας, έκανε την Αντιγόνη να αναθεωρήσει πολλά, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, μόλις η ηρωίδα αυτή έμαθε για το ποιόν της οικογένειας της Μυρσίνης, άλλαξε γνώμη για τη φίλη της.

Περίμενε επί χρόνια πώς και πώς τη στιγμή της εκδίκησης. Η δίκη του Δούκα ήταν η αφορμή που έψαχνε για να την κάνει να πονέσει. Η Αντιγόνη, αν και δείχνει ερωτευμένη με τον Σεβαστό, μέσα της διψά περισσότερο για εκδίκηση και όχι για έρωτα.

Θέλει να δει την Μυρσίνη να υποφέρει. Ο πατέρας της γέμισε με χρέη τον δικό της, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να πηγάζει από το αίμα που κυλά στις φλέβες της Μυρσίνης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ