Πρωτόγνωρος καυγάς Χαϊκάλη με Λιάγκα – Σκορδά: «Σας έχει γίνει εμμονή. Αλητεία. Ντροπή!»

Πρωτόγνωρος καυγάς Χαϊκάλη με Λιάγκα – Σκορδά: «Σας έχει γίνει εμμονή. Αλητεία. Ντροπή!»

Αρένα θυμίζει τον τελευταίο καιρό η ελληνική τηλεόραση.

Ένας άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε μπροστά τα μάτια των τηλεθεατών το πρωί της Τρίτης ανάμεσα σε Παύλος Χαϊκάλη και στους δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας αναφορικά με τους ελάχιστους θεατές στην παράσταση του ηθοποιού στην Κύπρο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε στην εκπομπή και εν εξάλλω κατηγόρησε τους δύο παρουσιαστές ότι θέλουν να τον εξοντώσουν. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, φωνές και χαρακτηρισμοί. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Παύλος Χαϊκάλης: Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!

Γιώργος Λιάγκας: Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;

Παύλος Χαϊκάλης: Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!

Γιώργος Λιάγκας: Λυπάμαι πολύ για τα χρόνια που σε γνωρίζω! Λυπάμαι πραγματικά! Τι είναι αυτά που κάνεις χρονιάρες μέρες;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ