Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του «Just The Two Of Us»!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του «Just The Two Of Us»!

Έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Δέσποιαν Βανδή, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια με ανάρτησή της στο instagram, και γι αυτό το λόγο θα αναγκαστεί να λείψει από την κριτική επιτροπή του τελικού «Just Τhe Two Of Us» ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανα έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λογους και βγήκα θετική!

Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη!Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!»,ανέφερε η τραγουδίστρια.

Ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την έκπληξη με τον αντικαταστάτη της, αφού πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα του χώρου και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Αλιάγα!

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής για να αξιολογήσει τις εμφανίσεις των φιναλίστ. Παράλληλα, θα τον δούμε και σε επιπλέον ρόλο έκπληξη!

Στον τελικό που θα διεξαχθεί ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα τραγουδήσουν ζωντανά οι «ΜΕΛΙSSES».

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – STAN. Σημειώνεται ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν ζευγάρι με τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον STAN.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ