Τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε από λάθος τον θείο του στο κυνήγι και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε από λάθος τον θείο του στο κυνήγι και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Ο θάνατος του 33χρονου θείου ήταν ακαριαίος και ο μικρός χαροπαλεύει.

Ένα αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας συνέβη στην Άρτα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μικρού Φράγματος το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένας 16χρονος που κυνηγούσε με άλλους επτά συγγενείς και φίλους, σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, ανοίγοντας πυρ.

Ο 16χρνος όταν  συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του και αδερφού του θύματος. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου και νοσηλεύεται με βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και τον λαιμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή. Ο 33χρονος άντρας, πήρε μαζί του τον 16χρονο αγαπημένο του ανιψιό και πήγαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε καταλάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Ο θάνατος του 33χρονου άντρα ήταν ακαριαίος και στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του του 16χρονου και αδερφός του θύματος έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Όταν ο ανυποψίαστος πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 33χρονου, έφτασε κοντά στο παιδί του, τον ρώτησε τι συνέβη και το παιδί σε κατάσταση σοκ τον κοίταξε και του είπε πως σκότωσε το θειο του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ