Συνεχίζεται η τραγωδία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου αλλά και η έγκυος μητέρα του

Συνεχίζεται η τραγωδία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου αλλά και η έγκυος μητέρα του

Σε άλλα θάλαμο νοσηλεύεται και η έγκυος μητέρα του.

Ανείπωτη η τραγωδία στην Άρτα, όπου μετά τον ακαριαίο θάνατο του 33χρονου από τα χέρια του ανιψιού του, ο οποίος τον σκότωσε κατά λάθος όταν είχαν βγει να κυνηγήσουν, αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας του μικρού μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και οι δύο γονείς του.

Λίγες ώρες, ωστόσο, μετά την κηδεία του αδελφού του, ο πατέρας του 16χρονου έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου βρίσκεται και ο ανήλικος, ενώ σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε άλλο θάλαμο νοσηλεύεται η μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα για την κατάσταση της υγείας του μικρού μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ:

«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ