Το επεισόδιο του «Σασμού» που θα συγκλονίσει τους πάντες- Ένας γάμος και ένας φόνος την ίδια ημέρα τα ανατρέπουν όλα

Το επεισόδιο του «Σασμού» που θα συγκλονίσει τους πάντες- Ένας γάμος και ένας φόνος την ίδια ημέρα τα ανατρέπουν όλα

Θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς «Σασμός» είναι ότι όλα μπορούν να ανατραπούν και να χαθούν και άνθρωποι που θεωρούμε ότι δεν γίνεται, όπως συνέβη με τον Στεφανή.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Εκεί που η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν αρχίσει να παίρνουν με το μέρος τους έναν έναν από τους δικούς τους ανθρώπους που εναντιώνονταν στη σχέση τους, η επίσημη καταγγελία της Θεοδώρας στην αστυνομία τα γκρεμίζει όλα.

Η κόρη του Παντελή και της Άννας θυμωμένη από τη νέα απόρριψη του Πέτρου καταθέτει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και ότι της το έχει πει ο αδερφός της που ήταν μπροστά.

Και τότε αρχίζουν όλες οι τραγικές εξελίξεις. Όπως γράφει το περιοδικό «Τηλεθεατής», μετά από έρευνα αποκαλύπτεται το ψεύτικο άλλοθι της Αργυρώς στον αδερφό της. Η Καλλιόπη βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στους Βρουλάκηδες και ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Μάλιστα, αναζητά τον Πέτρο προκειμένου να εξηγηθεί μαζί του και τον βρίσκει μαζί με την Σεμίνα. Οι δύο νέοι λογομαχούν έντονα και ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα. Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο.

Ο θάνατός του είναι ακαριαίος. Η Σεμίνα σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα του συντρόφου της και ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι μόλις έγινε φονιάς.

Την ίδια ώρα στο χωριό γίνεται ο γάμος της Θεοδώρας και είναι όλοι συγκεντρωμένοι για το ευτυχές γεγονός. Τα άσχημα νέα φτάνουν γρήγορα και εκεί με την Θεοδώρα όταν ακούει το νέο να συντρίβεται, αφού καταλαβαίνει ότι αυτή φταίει γι όλα όσα έγιναν. Ένας άνθρωπος,  και συγκεκριμένα ο άνδρας που αγαπάει πραγματικά είναι νεκρός από ένα δικό της ψέμα. Ξεσπά σε κλάματα, παρατά τον Γιώργη,κλείνεται στο δωμάτιό της και την πιάνει κρίση πανικού.

Το χωριό βυθίζεται στο πένθος με τον φόβο να κυριαρχεί ότι θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος, μια νέα φονική βεντέτα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ