«Σασμός»: Μία εγκυμοσύνη φέρνει «τούμπα» για μια ακόμη φορά τις εξελίξεις…

«Σασμός»: Μία εγκυμοσύνη φέρνει «τούμπα» για μια ακόμη φορά τις εξελίξεις…

Τα επόμενα επεισόδια στο «Σασμό» θα είναι συγκλονιστικά.

Ο Πετρής κατηγορείται επώνυμα από τη Θεοδώρα για τον φόνο του Στεφανή, αποκαλύπτεται το ψεύτικο άλλοθι του από την Αργυρώ και όλα συγκλίνουν πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Ωστόσο, η κατά λάθος δολοφονία του από τον Αστέρη, που έχει πάει αν του ζητήσει εξηγήσεις για όλα όσα αποκαλύφθηκαν ντύνει ξανά στα μαύρα την οικογένεια των Βρουλάκηδων και η βεντέτα με τους Σταματάκηδες αναθερμαίνεται.

Ο Αστέρης, παρά τις προσπάθειες της Καλλιόπης και του Μαθιού, ομολογεί το έγκλημά του, αλλά η Σεμίνα που είναι μπροστά στο επεισόδιο λέει στην Αργυρώ την αλήθεια, ότι έγινε από λάθος.

Η Αργυρώ συντετριμμένη από το χαμό του αδερφού της και επειδή νιώθει υπεύθυνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της και η Μαρίνα την προλαβαίνει τελευταία στιγμή.

Αποφασίζει, όμως, να πάρει την κόρη της από την Κρήτη και πηγαίνουν στα Γιάννενα να κάνουν μια νέα αρχή, αφού ο χαμός του Πετρή τις έχει διαλύσει.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση εκεί θα τις  περιμένουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, όμως η μεγαλύτερη δεν είναι άλλη από το ότι ανακαλύπτει η Αργυρώ πως είναι…έγκυος!

Όταν συνειδητοποιεί πως περιμένει το παιδί του φονιά του αδελφού της χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η απελπισία την κυριεύει, αφού παρά τα όσα συνέβησαν, ένα κομμάτι της εξακολουθεί να αγαπάει τον Αστέρη. Η Αργυρώ αποφασίζει να κρατήσει το παιδί, ενώ δέχεται βοήθεια από ένα πρόσωπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Η συνέχεια θα είναι καταιγιστική….

ΚΛΕΙΣΙΜΟ