Η Κατερίνα Καινούργιου έτρωγε σε διπλανό τραπέζι με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού: «Την είδα να φεύγει αναστατωμένη»

Η Κατερίνα Καινούργιου έτρωγε σε διπλανό τραπέζι με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού: «Την είδα να φεύγει αναστατωμένη»

Η άτυχη βουλευτής είχε μόλις ειδοποιηθεί για το τραγικό συμβάν.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή της για το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού με τη Φεράρι ήταν σοκαρισμένη και αποκάλυψε πως την ώρα του δυστυχήματος ήταν για φαγητό σε κάποιο μαγαζί και στο διπλανό καθόταν η αδερφή του θύματος, η βουλευτής, Κατερίνα Μονογυιού, με την οποία και συνομίλησε.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού.

Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 και τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά.

Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ