«Σασμός»: Η Καλλιόπη γίνεται δολοφόνος και ο τρόπος είναι βάναυσος

«Σασμός»: Η Καλλιόπη γίνεται δολοφόνος και ο τρόπος είναι βάναυσος

Η οργή και ο θυμός την κυριεύουν.

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού» είναι καταιγιστικές με μεγάλες ανατροπές. Στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας ο Πετρής θα πεθάνει και ο Αστέρης θα γίνει άθελά του δολοφόνος.

Αυτή η εξέλιξη ανοίγει έναν νέο κύκλο αίματος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Οι οικογένειες και των δύο συσπειρώνονται. Αυτή των Βρουλάκηδων ζητά εκδίκηση για τον άδικο χαμό του Πετρή και αυτή των Σταματάκηδων οργανώνει σχέδιο απόδρασης του Αστέρη με την Καλλιόπη να πρωτοστατεί.

Ο Μαθιός αν και έχει αντιρρήσεις θα συμμετέχει και αυτός στο σχέδιο για να πάρουν τον αδερφό του από τυος αστυνομικούς και να τον φυγαδεύσουν.

Λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή η απόδραση, ο Μαθιός θα παραδοθεί στον έρωτά του για τη Βασιλική, αφού μπορεί να είναι και η τελευταία τους φορά, αν κάτι δεν πάει καλά με το σχέδιο.

Η Καλλιόπη που βλέπει ότι ο Μαθιός έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στη Βασιλική και δεν σκέφτεται παρά μόνον αυτή θολωμένη, χωρίς να βλέπει μπροστά της δολοφονεί την Βασιλική με βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, της επιτίθεται ένα βράδυ, κόβοντάς της τον λαιμό. Έπειτα, τυλίγει το μαχαίρι σε ένα μαύρο μαντήλι και το κρύβει. Ο πανικός και ο θρήνος σκορπίζονται στην Κρήτη.

Πριν καλά καλά χωνέψουν τον θάνατο του Βρουλάκη, μέλος από την οικογένεια Σταματάκη πέφτει στο χώμα. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο πια, για κανέναν…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ