Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη γιατί την κέρασε κόλλυβα! «Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;»

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη γιατί την κέρασε κόλλυβα! «Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;»

«Είμαι προληπτική», αναφώνησε όταν τα αντίκρισε.

Μια άβολη και συνάμα ξεκαρδιστική στιγμή στην ελληνική τηλεόραση έζησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όταν η δημοσιογράφος επιχείρησε να κεράσει την καλεσμένη τους κόλλυβα.

Ωστόσο, η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς έγινε έξαλλη, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι προληπτική. Μάλιστα, ζητούσε από τους δύο παρουσιαστές να σοβαρευτούν ενώ απείλησε να αποχωρήσει και ακολούθησε ο εξής άβολος διάλογος:

Boύλγαρη: Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Παγώνη: Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Boύλγαρη: Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Παγώνη: Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Boύλγαρη: Μα είναι ωραία τροφή.

Παγώνη: Φάτε το εσείς!

Αργότερα, η Ανθή Βούλγαρη ανήρτησε στα stories της στο Instagram backstage στιγμιότυπο με τη Ματίνα Παγώνη και φάνηκε ότι οι δύο γυναίκες τα …βρηκαν.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ