Για μία γυναίκα το καρτέρι θανάτου στο γιο του γιατρού στο Π. Φάληρο

Για μία γυναίκα το καρτέρι θανάτου στο γιο του γιατρού στο Π. Φάληρο

Μία ιστορία πάθους φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το καρτέρι θανάτου που έστησε άντρας χθες το βράδυ στις 11.00 σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον.  Το θύμα, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, κατόρθωσε να υποδείξει στην αστυνομία ποιος ήταν ο δράστης και σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε «για έναν Αλβανό που γνώριζε».

Πληροφορίες θέλουν τους δύο άντρες να είχαν ερωτική αντιζηλία, η οποία και τελικά όπλισε το χέρι του δράστη. Μήλον της Εριδος, μία νεαρή κοπέλα αρμενικής καταγωγής που αρχικά είχε σχέση με τον Αλβανό, που φέρεται να είναι ο δράστης. Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε και τότε η κοπέλα τα έφτιαξε με τον γιο του γιατρού και θύμα της επίθεσης. Ομως ούτε αυτή η σχέση έμελλε να κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. Η απόφασή της αυτή να επανασυνδεθεί με τον Αλβανό βύθισε στην απελπισία τον 26χρονο που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Αλβανός τότε άρχισε να απειλεί τον γιο του γιατρού και έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να τον σκοτώσει χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επισημαίνουν ότι ο δράστης ήθελε νεκρό το θύμα, γεγονός που καταδεικνύεται και από τους πολλούς πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κοιλιά.

Στο protothema.gr μίλησε ο πατέρας του νεαρού που αγωνία για την κατάσταση του παιδιού του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση: «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Είμαστε στο πλευρό του και προσευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Όλοι λένε ότι επειδή το παιδί μου δέχτηκε πυροβολισμούς, κάτι έχει γίνει. Λοιπόν σας μιλώ ειλικρινά δεν είναι ούτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ούτε ουσίες κρύβονται από πίσω, ούτε τίποτα. Εγώ σαν γονιός μπορεί να γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά αυτή τη στιγμή μου απαγορεύουν να μιλήσω από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για να μπορέσουν και αυτοί να εντοπίσουν τους δράστες. Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να γίνει το παιδί μου καλά».

Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μόλις επιστρέψει από την εργασία του και βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του μιλώντας με έναν φίλο του, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε από πέντε μέτρα απόσταση και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στη μηχανή με την οποία διέφυγε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή ήταν τύπου Street σκούρου χρώματος έφυγε και ακολουθώντας την πορεία της οδού Ναυσικάς.

Μάλιστα ο πατέρας για εκείνα τα δραματικά λεπτά της επίθεσης λέει: «Ευτυχώς που ήμουν εδώ γιατί τον βρήκα μέσα στα αίματα. Άκουσε η γυναίκα μου τις φωνές του και κατάλαβε ότι είναι ο γιος μου. Εφτασα εκεί, τον βρήκα αιμόφυρτο και προσπαθούσα να του δώσω τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα μου είπε τρέχα Φώτη, είναι οι φωνές του Πέτρου. Του φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα για να μπορεί να πάρει αναπνοή».

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτιμάται ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πηγή:protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ