«Σασμός»: Η «γιαγιά Ειρήνη» έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε το τέλος της

«Σασμός»: Η «γιαγιά Ειρήνη» έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε το τέλος της

Όλα όσα είπε η Όλγα Δαμάνη.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη «συνέλαβαβ» την «γιαγιά Ειρήνη» από τη σειρά «Σασμός» και της πήραν συνέντευξη, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την εξέλιξη.

«Μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο. Η γιαγιά οφείλει να αποκαλύψει στη Μαρίνα και στον εγγονό της την αλήθεια, πρέπει να αποκαλύψει και το γιατί σώπαινε τόσα χρόνια και αυτή η ενοχή που τη βαρύνει τόσα χρόνια.

Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος», αποκάλυψε.

Μάλιστα, τόνισε ότι θα συμβούν και κάποια ακόμα γεγονότα που μια νέα συνάντηση γιαγιάς Ειρήνης και Καλλιόπης είναι αναπόφευκτη…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ