Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα: Ζητήθηκε εκταφή για τη μικρή Τζωρτζίνα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα: Ζητήθηκε εκταφή για τη μικρή Τζωρτζίνα

Δεν αποκλείεται αν ζητηθεί η εκταφή και των άλλων δύο παιδιών.

Εξελίξεις στην υπόθεση από την Πάτρα, με τα τρία νεκρά αδέρφια που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, χωρίς οι γιατροί να έχουν καταλήξει στα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, έχει διαβιβαστεί αίτημα για εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας στην προσπάθεια να διαλευκανθεί η υπόθεση – θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και θεωρείται πιθανό να ζητηθεί και για τα άλλα δύο αδέλφια της, την Ίριδα και τη Μαλένα.

Για την εξέλιξη αυτή είχε ουσιαστικά προϊδεάσει η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου αναφερόμενη σε όλα αυτά που θα τεθούν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης. «Εκταφή είναι το ύστατο μέσο που χρησιμοποιούμε όταν υπάρχουν ενδείξεις. Για να υπάρχουν ενδείξεις πρέπει να ολοκληρωθεί η τρίτη ιατροδικαστική διερεύνηση, δηλαδή του πρόσφατου θανάτου του παιδιού και ουσιαστικά εάν μας δημιουργεί αμφιβολίες ή την ανάγκη να διερευνήσουμε περαιτέρω τα προηγούμενα γεγονότα προφανώς και θα γίνει εκταφή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και είχε συμπληρώσει

«Για εμάς ο θάνατος των τριών παιδιών είναι ένα άλυτο μυστήριο, γιατί έχουμε τρεις διαφορετικές οντότητες, δηλαδή τρία διαφορετικά ιστορικά που φαίνεται να καταλήγουν περίπου με τον ίδιο τρόπο.Τα κορίτσια καταρρέουν μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση που να αποτυπώνει ακριβώς ποιο είναι το αίτιο του θανάτου».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ