Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα: Σε μη παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατός της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα: Σε μη παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατός της

Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας λύνει το μυστήριο των θανάτων των τριών αδερφών.

Οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα, προκειμένου να καταγράφουν την καρδιακή λειτουργία της στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να γίνει άμεση παρέμβαση αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η καρδιά, της λύνουν το μυστήριο για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, τα τελευταία τέσσερα λεπτά της 9χρονης κρύβουν απαντήσεις στον γρίφο για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν έδειξαν κανένα απoλύτως πρόβλημα και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ για όσο διάστημα ήταν υπό παρακολούθηση. Ενεργοποιήθηκε παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα λεπτά επειδή η 9χρονη εμφάνισε βραδυκαρδία, μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου, φαινόμενα τα οποία όπως λένε δεν μπορούν να εξηγηθούν από παθολογικό αίτιο, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση-αίτιο. Η 9χρονη συνοδευόταν πάντα από συγγενικό πρόσωπο.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ