Επίθεση με βιτριόλι: Στο Πειθαρχικό των φυλακών η Έφη Κακαράντζουλα που έκλεψε ρούχα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Πειθαρχικό των φυλακών η Έφη Κακαράντζουλα που έκλεψε ρούχα

Της απαγόρευσαν τα μεροκάματα.

Η Έφη Κακαράντζουλα, η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, παραμένει κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας και εκτίει την 15ετή ποινή της για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ωστόσο, έχει μπλέξει σε νέες περιπέτειες. Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου, η κρατούμενη έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει στην αποθήκη της φυλακής καθώς έκλεψε κάποια ρούχα, πέρασαε Πειθαρχικό και της απαγορεύτηκε να ξαναεργαστεί στη φυλακή.

Παράλληλα, για την 36χρονη βιτριολίστρια μίλησε στην εκπομπή και η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μερικούς μήνες πριν, αποκαλύπτοντας πως η Κακαράντζουλα δέχτηκε επιθέσεις στη φυλακή λόγω της φύσης του εγκλήματός της:

«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ