Έκτακτο επίδομα για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα

Έκτακτο επίδομα για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα

«Παράθυρο»  από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Ανοιχτό το ενδεχόμενα να καταβάλει η κυβέρνηση έκτακτο επίδομα και το Πάσχα λόγω της ακρίβειας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Αν και ακόαμ δεν ε΄χουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις, τα κυβερνητικά στελέχη συζητούν αυτό το ενδεχόμενο και εξετάζουν τις λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίδομα θα δοθεί ενόψει Πάσχα σε οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά, όπως χαμηλοσυνταξιούχους, μακροχρόνια ανέργους και δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

«Επεξεργαζόμαστε συνεχώς όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Προφανώς το επόμενο διάστημα, ο επόμενος μήνας θα είναι κρίσιμος.

Μιλάμε για κάτι που δεν θα είναι μέτρο μόνιμης στήριξης. Θα έχουν τη δική τους περίμετρο και στόχευση. Όταν έχουμε κάτι να το πούμε θα το πούμε μετρημένα.

Τόσο το εύρος, όσο και το βάθος αυτής της στήριξης, είναι κάτι που προφανώς θέλουμε να έχει αποτέλεσμα. Άρα δεν θα είναι κάτι το οποίο θα είναι ασήμαντο, ούτε θα είναι επικοινωνιακού τύπου. Σχεδιάζουμε και θέλουμε να κάτι που θα έχει ουσιαστικό αποτύπωμα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ