Spoiler από τον συγγραφέα του «Σασμού»: «Υπάρχει αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να το περιμένουμε »

Spoiler από τον συγγραφέα του «Σασμού»: «Υπάρχει αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να το περιμένουμε »

Όλα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Μια απρόσμενη αποχώρηση και ενδεχομένως και δεύτερη θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», σύμφωνα με spoiler του συγγραφέα του βιβλίου.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και «έριξε» βόμβα, αφού αποκάλυψε ότι αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά βασικός πρωταγωνιστής.

«Θα υπάρχει αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να το περιμένουμε. Τώρα, δεν μπορώ να σας πω και τι θα γίνει στο τέλος… Ίσως όμως να υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις πρωταγωνιστών από τον Σασμό. Δεν λέω τρεις, για αν μη γίνω έτσι…», ανέφερε σκορπώντας θλίψη στο στούντιο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερα.

Ο συγγραφέας μίλησε και για τον ρόλο της Βασιλικής επιβεβαιώνοντας τις φήμες: «Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες του σελίδες πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της και με την ερμηνεία της η Μαριλίτα και ταίριαξε αμέσως με τον Δημήτρη Λάλο. Είναι σαν ένα κανονικό ζευγάρι το οποίο το αγάπησε αμέσως ο κόσμος και το ήθελε μαζί. Δεν πεθαίνει ακόμα η Βασιλική. Όλα θα αποκαλυφθούν κάποια στιγμή. Η σειρά θα πάει όπως πάει το βιβλίο. Έχουμε να δούμε τα γεγονότα του βιβλίου διανθισμένα με πολλές ιστορίες» είπε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ