Νέο spoiler από τον συγγραφέα του «Σασμού»: « Ο Νικηφόρος θα μάθει σύντομα για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό!»

Νέο spoiler από τον συγγραφέα του «Σασμού»: « Ο Νικηφόρος θα μάθει σύντομα για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό!»

Πως θα αντιδράσει;

Ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και έδωσε αρκετά spoilers. Ένα από αυτά είναι ότι σύντομα αποκαλύπτεται η σχέση του Μαθιού με την Βασιλική στον γιο της, Νικηφόρο.

«Αυτά είναι τα δύσκολα. Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες σελίδες, πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ο κόσμος αγάπησε το ζευγάρι, όμως δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Η Βασιλική δεν θα πεθάνει ακόμα. Όλα θα αποκαλυφθούν. Η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο, οπότε θα δούμε τα γεγονότα διανθισμένα. Σύντομα θα μάθει ο Νικηφόρος για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράει και τι θα γίνει στην πορεία. Λίγο πολύ περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ήρωας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα ξέρουμε ότι ο μιλάει ο ίδιος ο Μαθιός στο νεαρό για τον έρωτά του για τη μητέρα του.

«Αγαπάω τη μάνα σου από τότε που ήμασταν παιδιά. Και εκείνη το ίδιο. Ο πατέρας σου με πρόλαβε όταν ήμουν φαντάρος και την παντρεύτηκε. Την περίμενα 25 ολόκληρα χρόνια… Και τώρα, μετά τον θάνατο του Στεφανή, είμαστε μαζί. Τίμησε τον πατέρα σου και το ξέρεις. Απλά άφησέ μας τώρα να χαρούμε αυτό που στερηθήκαμε τόσα χρόνια», του ομολογεί και ο Νικηφόρος εξαγριώνεται.

«Ακούς τι λες Μαθιό; Να αφήσω τη μάνα μου να κάνει σχέση μαζί σου ενώ το σώμα τού πατέρα μου είναι ακόμα ζεστό; Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από τον θάνατό του. Πώς τολμάς να μου ζητάς κάτι τέτοιο; Η θέση της μάνας μου είναι στο σπίτι και δεν θα την αφήσω να ρεζιλευτεί γυρνώντας με έναν άντρα, χήρα γυναίκα», απαντά ο μικρός και ο  Μαθιός του λέει πως θα σεβαστεί στο μέγιστο την επιθυμία του και θα φύγει από την Κρήτη για πάντα. Αφού δεν μπορεί να ζήσει με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στον τόπο του, θα φύγει μακριά, προσπαθώντας να ξεχάσει.

Ο Νικηφόρος είναι σε δίλημμα. Δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση καθώς δεν θέλει να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά ο Μαθιός από τη ζωή του. Αναζητά λοιπόν την Καλλιόπη, τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να συμβουλευτεί, και της μιλάει για τη σχέση του γιου της με τη μητέρα του. Η Καλλιόπη όμως δεν πέφτει από τα σύννεφα καθώς γνωρίζει καλά το ειδύλλιό τους. «Έχεις δίκιο παιδί μου να αντιδράς. Και εγώ όταν το έμαθα ντράπηκα για τον πατέρα σου, πόνεσα για εκείνον και προσπάθησα να βάλω και στους δύο μυαλό. Όμως, Νικηφόρε, όσο ο καιρός περνάει, η αγάπη τους δυναμώνει. Δώσε μια ευκαιρία στη μάνα σου να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Μην ξεχνάς πως εκείνη είναι νέα γυναίκα και εσύ έχεις ήδη φύγει από το σπίτι». Ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι της καπετάνισσας προβληματισμένος. Αγαπάει τη μάνα του, είναι το μοναδικό άτομο που του έχει μείνει στη ζωή και το μόνο που δεν θέλει είναι να τη βλέπει στο εξής κλεισμένη μέσα. Ετσι λοιπόν αναθεωρεί τις απόψεις του και το ανακοινώνει και στους δύο…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ