Διπλό φονικό στο κέντρο της Αθήνας με θύματα ηλικιωμένους

Διπλό φονικό στο κέντρο της Αθήνας με θύματα ηλικιωμένους

Διπλό φονικό είχαμε την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας με θύματα ηλικιωμένους, οι οποίοι μάλιστα διέμεναν και κοντά ο ένας στον άλλον -χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Στο πρώτο, σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θάνατος 75χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, σε προχωρημένη σήψη, το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα ήταν σε ύπτια θέση, ενώ έφερε τραύματα στην πλάτη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σκότωσαν γιατρό προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς του!
Στο δεύτερο έγκλημα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν νεκρό εναν 70χρονο συνταξιούχο ανδρολόγο μέσα στο ιατρείο του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης 25.

Τους αστυνομικούς κάλεσαν γείτονες που άκουσαν θορύβους από το ιατρείο του άτυχου άντρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα, ενώ στο λαιμό και το πρόσωπο του είχε περαστεί ενα κασκόλ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δυο άντρες, εναν Ελληνα κι εναν Ρουμάνο, ηλικίας 55-60 ετών αμφότεροι, οι οποίοι προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς, είχαν κλείσει ιατρικο ραντεβού με τον 75 χρονο με σκοπό την ληστεία.

Στην κατοχή των δυο υπόπτων βρέθηκαν μαχαίρια και γάντια.
Πηγή:thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ