Πάτρα: «Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι αθώος» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Πάτρα: «Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι αθώος» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

«Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε».

Η αγωνία για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε διάστημα 3 ετών, συνεχίζεται και ενώ περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας νέες δηλώσεις στενού οικογενειακού φίλου ταράσσουν και πάλι τα νερά.

Συγκεκριμένα ο κουμπάρος του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου στηρίζοντάς του, ενώ για τον προσωπικό του φίλο και πατέρα των άτυχων κοριτσιών τόνισε ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι τώρα αυτοί. Ο Μάνος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ» ανέφερε αρχικά ο φίλος και κουμπάρος του ζευγαριού από την Πάτρα.

-Το διάστημα που ήταν η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ήσουν κι εσύ εκεί.

«Εγώ ήμουν στην εντατική όταν ήταν εδώ στην Πάτρα. Στην Αθήνα δεν ήμουν εγώ»

-Πόσο διάστημα έμεινε στην εντατική στην Πάτρα η Τζωρτζίνα;

«Στην εντατική έμεινε ένα μήνα… ένα μήνα και… Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο και μέναμε εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της Τζωρτζίνας».

-Η μητέρα που βρισκόταν;

«Αυτή καθόταν όλη μέρα. Το βράδυ έφευγε, πήγαινε σπίτι».

-Φαντάζομαι ότι θα έχεις ακούσει τις εικασίες, τα σενάρια που κυκλοφορούν;

«Και τώρα μόλις διάβασα, ότι βγάλανε κάτι με τοξικό αέριο. Δεν ξέρω αν ισχύει, τώρα μόλις αυτό διάβαζα. Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου. Με τον Μάνο ήμασταν φίλοι και έτσι γίναμε κουμπάροι. Κι έτσι γνωρίστηκα με τη Ρούλα».

-Μίλησε μου για τη μητέρα των κοριτσιών.

«Δεν είχε κάτι, τα παιδιά της τα αγάπαγε. Μία χαρά τα πρόσεχε, τα πήγαινε στο σχολείο, τα πήγαινε και σε ΚΔΑΠ, τα πήγαινε σε αθλητικές δραστηριότητες. Κανονική οικογένεια. Δεν είχε δείξει κάτι. Κι εγώ ακόμα και τώρα που ανεβαίνουν αυτά δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν βγει ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα».

-Τι σου λέει ο σύζυγός της για όλες αυτές τις εικασίες;

«Τίποτα, ότι είναι fake. Δεν τα πιστεύει ούτε αυτός. Δεν θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

-Για τη μητέρα;

«Ε, τη μητέρα λένε όλοι… Αλλά κι εγώ δεν θέλω να το πιστεύω. Βέβαια, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, έτσι; Εντάξει, είναι αυτό που λένε συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πολύ σαν πόνο. Αυτό μόνο. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Ότι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη. Μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό.

-Όταν έχασαν το μικρό παιδί στην αρχή, πώς αντέδρασε η μητέρα; Πώς αντέδρασαν οι δύο γονείς;

«Πάντα ο πατέρας ήταν πιο θλιμμένος. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση. Άμα έχει γίνει κάτι, ο Μάνος θα είναι πάντα στην απέξω. Δηλαδή ο μόνος που είναι, θα είναι πάντα στην απέξω».

-Έχεις μιλήσει καθόλου με τον πατέρα;

«Μου έστειλε ότι είναι fake. Κι εγώ δε μπορώ να πω πολλά πράγματα, δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Μέχρι να βγούνε οι εξετάσεις τελείως, να δούμε τι έχει γίνει».

-Πώς είναι η σχέση τους; Πώς ήταν και πώς είναι τώρα;

«Κοίτα, σταδιακά χωρίζανε. Τους λόγους δεν μου τους έχει πει, ούτε έχω ανακατευτεί. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά, το πρώτο παιδί που πέθανε, μετά χωρίζανε και τα ξαναβρίσκανε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ