Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παραγγέλνει δολοφονική επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων και οι ζωές όλων αλλάζουν ξανά…

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παραγγέλνει δολοφονική επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων και οι ζωές όλων αλλάζουν ξανά…

Η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη ζουν μια φρικιαστική νύχτα τρόμου, καθώς στο σπίτι.

Η Καλλιόπη βλέποντας τον Αστέρη στη φυλακή και τον μεγάλο της γιο , τον Μαθιό να κινδυνεύει λόγω της βεντέτας με τους Βρουλάκηδες αποφασίζει να αφανίσει την οικογένεια που έφερε τόσα κακά στη δική της.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής» ετοιμάζει δολοφονική επίθεση στο σπίτι τους και ηΜαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη ζουν μια φρικιαστική νύχτα τρόμου, καθώς εισβάλλει ένας άγνωστος με απειλητικές διαθέσεις.

Πιστεύουν πως είναι πληρωμένος από την οικογένεια των Σταματάκηδων και ότι η ζωή τους απειλείται. Μετά το περιστατικό αυτό, η Μαρίνα αποφασίζει να φύγουν από την Άνω Ποριά, αλλά η γιαγιά Ειρήνη αρνείται να εγκαταλείψει το χωριό.

Με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιό της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά.

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να φύγει με την Αργυρώ για τα Ιωάννινα. Μάταια ο Αντώνης και ο Άγγελος προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ θέλουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση, κάτι που δεν αρέσει στην Καλλιόπη.

Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν λόγια βαριά…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ