«Σασμος»: Ο Αστέρης «τιμωρεί» την Καλλιόπη με τη χειρότερη τιμωρία…

«Σασμος»: Ο Αστέρης «τιμωρεί» την Καλλιόπη με τη χειρότερη τιμωρία…

Ο μικρός της γιος της «δίνει» τη χαριστική βολή.

Η αφορμή για να φύγουν Αργυρώ και Μαρίνα από το σπίτι τους στη Κρήτη και να μετακομίσουν στα Γιάννενα θα είναι μία ύπουλη επίθεση της Καλλιόπης, η οποία στέλνει δικό της άτομό να μπει στο σπίτι των τριών ανυπεράσπιστων γυναικών και να τις εκφοβίσει.

Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη ζουν μια φρικιαστική νύχτα τρόμου. Πιστεύουν πως είναι πληρωμένος από την οικογένεια των Σταματάκηδων και ότι η ζωή τους απειλείται. Μετά το περιστατικό αυτό, η Μαρίνα αποφασίζει να φύγουν από την Άνω Ποριά, αλλά η γιαγιά Ειρήνη αρνείται να εγκαταλείψει το χωριό.

Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση, κάτι που δεν αρέσει στην Καλλιόπη.

Παράλληλα,  στη φυλακή ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και καταλαβαίνει τι έχει γίνει και τα βάζει με τη μητέρα του: Aυτή φταίει. Eβαλε να τις τρομοκρατήσουν και να τις αναγκάσουν να φύγουν. Για όλα αυτή φταίει. «Θέλω να τη δω. Να της πείτε να έρθει», λέει και καλεί την Καλλιόπη για μία συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του.

«Γιατί το έκανες αυτό; Tι σου έφτιαξε η Αργυρώ για να τη διώξεις; Φτάνει ως εδώ, δεν θέλω ούτε να σε ξέρω, ούτε να σε ξαναδώ μπροστά μου. Για σένα έχω πεθάνει και το ίδιο έχεις και εσύ για μένα. Φύγε και μην ξανά εμφανιστείς ποτέ μπροστά μου», της ξεκαθαρίζει. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Καλλιόπη φεύγει καταρρακωμένη από τη φυλακή και δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιος της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ