Η αδιανόητη εξέλιξη στην υπόθεση της «φόνισσας» από τη Λακωνία, που μας υπενθύμισε ο Πάνος Σόμπολος

Η αδιανόητη εξέλιξη στην υπόθεση της «φόνισσας» από τη Λακωνία, που μας υπενθύμισε ο Πάνος Σόμπολος

Είχε κατηγορηθεί για το φόνο των γονιών της.

Ο Πάνος Σόμπολος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και με αφορμή την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα υπενθύμισε την αδιανόητη εξέλιξη σε αυτήν της «φόνισσας» της Λακωνίας και ζήτησε να μην προτρέχουμε.

«Είμαι βέβαιος ότι θα ριχθεί φως στην υπόθεση της Πάτρας. Ότι και να συμβαίνει ότι και να γίνεται. Θα το δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες (αν πρόκειται για δολοφονία γιατί μπορεί να είναι ασθένεια, ιατρικό λάθος ή αμέλεια). Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός που υποθέτεις. Ξέρεις πόσες φορές πέφτεις έξω;

Αναφέρω συχνά ένα παράδειγμα που περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Είχαμε μια διπλή δολοφονία στη Λακωνία και βρέθηκαν νεκροί ο άνδρας κι η γυναίκα. Στο χωριό γινόταν σούσουρο και πήρα συνεντεύξεις. Συλλαμβάνεται η κόρη κι έλεγε δεν το έκανα. Τελικά πάει στο δικαστήριο, καταδικάζεται δις ισόβια για τη μάνα της και τον πατέρα της. Είχε διαφορές με τους γονείς της για κληρονομικά κι έλεγαν για αυτό τους σκότωσε. Λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, συλλαμβάνεται μια συμμορία δολοφόνων εδώ στην Αθήνα και μεταξύ άλλων ομολογούν ότι διέπραξαν και το διπλό έγκλημα στη Λακωνία. Μπορείς να μου πεις πως θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα, η μητροκτόνος, η πατροκτόνος κι ότι χαρακτηρισμούς θέλεις; Για αυτό λέω δεν πρέπει να προτρέχουμε. Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί» δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος.

Δείτε το βίντεο στο 25:40:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ