«Φως στο τούνελ»: Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε απειλή ενώ ήταν στον αέρα!

«Φως στο τούνελ»: Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε απειλή ενώ ήταν στον αέρα!

Η δημόσια απάντηση της δημοσιογράφου.

Η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές Αρχές, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής, η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος «αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί «ακούνε» τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται…».

Μέσα στην εβδομάδα η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Η Αγγελική Νικολούλη φορώντας και σε αυτή την εκπομπή κόκκινο σακάκι, χρώμα που επιλέγει όταν γνωρίζει την αλήθεια προανήγγειλε ότι θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Ωστόσο, αμέσως μετά την προβολή ενός συνοπτικού βίντεο για το θέμα, η δημοσιογράφος έκανε μία on air παρέμβαση με συγκεκριμένους αποδέκτες λέγοντας τα εξής:

«Ο πατέρας δεν μπορούσε να είναι σε εκείνο το ραντεβού, βρέθηκε με τον δικηγόρο κάποια άλλη στιγμή. Είπα πριν, έστειλα ένα μήνυμα, ότι μπορεί να έχουμε κάτι, ότι έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχω κάτι, αν αξιολογήσω την πληροφορία, φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν ήρθε ένα τηλεφώνημα εμμέσως πλην σαφώς μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε, ξέρω να κρατάω ισορροπίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας…».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ