Αυτή είναι η κίνηση που θα φέρει το «Σασμό» σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες!

Αυτή είναι η κίνηση που θα φέρει το «Σασμό» σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες!

Και κάπως έτσι ξεκινάει ο σασμός.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο « Σασμό», όπου σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Αργυρώ αποκαλύπτει στο Σταύρο την εγκυμοσύνη της και φέρνει στο κόσμο ένα αγόρι, τον Πέτρο.

Στη συνέχεια βλέπουμε τις εξελίξεις και την ζωή των ηρώων ενάμιση χρόνο μετά.

Γίνεται η δίκη του Αστέρη, όπου αθωώνεται και η Αργυρώ από τη μία αισθάνεται ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδερφού της και από την άλλη ανακουφίζεται που ο άνθρωπος που αγάπησε δεν είναι φονιάς. Και ενώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα μαζί με την Μαρίνα, τον Σταύρο και τον μικρό Πέτρο, διαπιστώνει ότι ο γιος της πάσχει από κάτι σοβαρό και οι γιατροί την ενημερώνουν ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί είναι η μεταμόσχευση.

Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να βρεθεί συμβατός δότης, με την Αργυρώ να κάνει πρώτη εξετάσεις που δυστυχώς θα βγουν αρνητικές. Σειρά έχει η Μαρίνα, που ως γιαγιά έχει πολλές πιθανότητες να είναι συμβατή, κάτι όμως, που δεν συμβαίνει και χάνονται σιγά σιγά όλες οι ελπίδες.

Η Μαρίνα στην απελπισία της μιλάει για όλα στον Αντώνη, ο οποίος σκέφτεται λογικά και πάνω απ’ όλα την υγεία του παιδιού και αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα του παιδιού, τον Αστέρη. Ξαφνιάζεται, θυμώνει, κλαίει αλλά καταλαβαίνει την αγαπημένη του και την συγχωρεί που του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό. Ο Αστέρης σώζει το γιο του από βέβαιο θάνατο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ