Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Λογόφεραν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο γιος του, Δημήτρης- Ο διάλογός τους

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Λογόφεραν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο γιος του, Δημήτρης- Ο διάλογός τους

Υπήρξε ένταση μεταξύ των δικηγόρων και διεκόπη.

Χαμός έγινε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που ξεκίνησε κανονικά το πρωί της Δευτέρας, αλλά διεκόπη, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών, μετά από αίτημα μιας εκ των καταγγελλόμενων γυναικών να γίνει κεκκλεισμένων των θυρών η κατάθεσή της.

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον δικηγόρο των δύο θυμάτων Αλέξανδρο Μίντζιας να ανταπαντά  «Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» και τελικά να διακόπτεται η δίκη.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα είχε υπάρξει ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη, ο οποίος βρισκόταν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο μαζί με τη μητέρα του Ελπίδα Νίνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έδωσε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Λίγο πριν ξεκινήσει η δική κι ενώ έχει έρθει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, πλησίασε το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη, και του είπε “έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω” και ο Δημήτρης γύρισε και του απάντησε “εγώ όμως δεν θέλω”. Και του απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας “από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;” και μετά έφυγαν. Ο Σπύρος προσπάθησε να είναι ευγενικός, να μιλήσει με το παιδί γιατί ξέρω ότι δεν έχει να κάνει ο Δημήτρης με την υπόθεση του πατέρα του», ανέφερε η δημοσιογράφος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ