«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Αυτή είναι η συνέχεια της σειράς «Νησί» που έρχεται στην ΕΡΤ!

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Αυτή είναι η συνέχεια της σειράς «Νησί» που έρχεται στην ΕΡΤ!

Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί και όλα παγώνουν. Η Άννα πέφτει νεκρή.

Έρχεται στην ΕΡΤ η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο του ομότιτλου μυθιστορήματος και αποτελεί συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ «Το Νησί».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο. Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer (Καρτ Ποστάλ).

ΚΛΕΙΣΙΜΟ