Ζήνα Κουτσελίνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή»

Ζήνα Κουτσελίνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή»

Ο συνεργάτης της, Γιώργος Σόμπολος εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το πρωί της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «Happy Day και έδωσε το δικό της ρεπορτάζ για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά και από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη.

Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα. Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό» ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ