Ανατριχιαστική αποκάλυψη της Νικολούλη: Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας

Ανατριχιαστική αποκάλυψη της Νικολούλη: Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας

Το επιβεβαιώνει και το γραφείο τελετών.

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την εξέλιξη των θανάτων των τριών αδερφών στην Πάτρα σε διάστημα τριών ετών, με τη μαμά τους να κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης, της 9χρονης Τζωρτίνας, ενώ πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο και οι άλλοι δύο θάνατοι αν είναι δολοφονίες.

Το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη Mega, η δημοσιογράφος έδωσε μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, την ώρα της ταφής  της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε, πριν να καλύψουν το παιδί της με το καπάκι στο φέρετρο, το τάμπλετ που είχε να το δώσει στην Τζωρτζίνα και να το αφήσει εκεί.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ